Logo


17/03/2019

Aperitiefconcert
(Groot orkest)
Locatie: Frisomat Belgium
Stokerijstraat 79
2110 Schilde
Tijd: 11:00 - 13:30 u


24/03/2019

Verbroedering St.-Willibrordus
(Groot orkest)
Locatie: GC De MARc/kT
Markt 1
2330 Merksplas
Tijd: 15.30 - 16.30 u

Dirigent

De dirigent is het hart en de ziel van een orkest. Hij bepaalt welke muziek er gespeeld wordt en zorgt ervoor dat alle afzonderlijke muzikanten als een geheel gaan klinken. Voor ons is het dan ook belangrijk om een bekwame dirigent te hebben voor zowel het leerlingenorkest als het groot orkest.

Joeri Luyckx

Joeri Luyckx is lid van een heel muzikale familie. Als kleinzoon van de voorzitter van het plaatselijke harmonieorkest kwam hij al van zijn geboorte in contact met muziek. Gebeten door de microbe studeerde Joeri klarinet en basklarinet aan de muziek- en woordacademie van Wijnegem.

In 2011 vervolgde hij zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen waar hij vorig jaar afstudeerde.

Hij behaalde er zijn master voor klarinet bij Ivo Lybeert en Raymond Dils en verdiepte zich er in de basklarinet bij Vlad Weverberg en Jan Guns. Als aanvulling op zijn opleiding aan het conservatorium volgde Joeri HaFaBra directie aan de muziekacademie van Willebroek bij Johan Evenepoel en Frans Violet. Naast zowel het jeugd- als het groot orkest, dirigeert Joeri ook de koninklijke harmonie "Eendracht maakt Macht" uit Zoersel.