Warning: include(MySQL/Database.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/f/b/5/khwv.be/httpd.www/leerlingen.php on line 16 Warning: include(): Failed opening 'MySQL/Database.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/f/b/5/khwv.be/httpd.www/leerlingen.php on line 16

Logo


17/03/2019

Aperitiefconcert
(Groot orkest)
Locatie: Frisomat Belgium
Stokerijstraat 79
2110 Schilde
Tijd: 11:00 - 13:30 u


24/03/2019

Verbroedering St.-Willibrordus
(Groot orkest)
Locatie: GC De MARc/kT
Markt 1
2330 Merksplas
Tijd: 15.30 - 16.30 u

Leerlingenorkest

LeerlingenEén van onze grootste troeven is ons leerlingenorkest, hier kunnen jonge en beginnende muzikanten ervaring opdoen. Ze leren hier niet alleen samen te spelen, ook het muzikaal gevoel en individueel niveau krijgt hier alle ruimte om te groeien. Dit is allemaal mogelijk dankzij een aangepast repertoire. Wij vinden het heel belangrijk dat onze muzikanten vanaf het begin bijgestaan worden door een bekwaam leraar. Daarom kozen wij ervoor om beide orkesten te laten begeleiden door een gediplomeerde dirigent.

Bij de muziekkeuze voor het leerlingenorkest houden we rekening met de vooral jeugdige bezetting. We spelen bijvoorbeeld muziek uit verschillende animatie-films, bekende pop-nummers, ... Ook volwassenen zijn natuurlijk welkom in het leerlingenorkest, men is immers nooit te oud om muziek te leren.

Muziekschool

Bij ons is een goede muzikale opleiding van het grootste belang. Om dit te bevorderen werken wij zo goed mogelijk samen met de muziekschool van Wijnegem. Zo kan je bijvoorbeeld, in samenspraak met de muziekschool, een vrijstelling krijgen voor het vak samenspel als je bij ons in de harmonie speelt.

Speel je een blaas- of slagwerkinstrument? Vanaf het tweede jaar muziekschool ben je van harte welkom om ons leerlingenorkest te vergroten. Eens je wat ervaring hebt opgedaan kan je, met goedkeuring van de dirigent, doorstromen naar het groot orkest. Kom gerust eens langs op een repetitie om voor jezelf vast te stellen hoe leuk samen musiceren kan zijn.